Födelsedagsbak

Jag fyllde år. Jag ville bjuda farmor & farfar på fika. Jag kom på den fantastiska idén att inviga min rosa rosform som jag fått i julklapp. (Förtydligande: inviga = aldrig tidigare använd, redan i det här stadiet borde jag ha anat ugglor i mossen). Jag såg dock redan framför mig hur fluffig och sagolik sockerkakan skulle bli och jag planerade att kanske strö lite florsocker ovanpå efteråt, för att förstärka den romantiska effekten. Den skulle bli fabulös.
 
Jaha, den täckte ju inte hela vägen upp som jag hade föreställt mig. Nåja, effekten blir säkert cool ändå. Och den sväller ju i ugnen. No problems.
 
Voilà! Öhm. He. WTF?!
 
Jaha, kanske borde jag ha testat formen en gång innan. Jaha, tydligen borde jag ha spolat kallt vatten i den innan smeten hälldes i. Jaha, det är kanske rimligt att man låter kakan svalna innan man med våld försöker prega ut den.
 
Chokladbollar räddade situationen!
Lina
2013-02-03 @ 23:45:47

ÅÅÅ NEJ! Haha, jag borde anat att den verkade lite "too good to be true". Chokladbollar kan man alltid lite på.

Svar: Haha jag blev nog också för betagen i den, eller liksom förväntade mig underverk för att den var så rosa och fin. Men vid nästa användning ska jag vara med noggrann.;)
Gina Hansen




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

icouldbepurple

Frukt är godis. Och kakor är mat.

RSS 2.0