Så att själen kan få ro

I en stuga med åtta andra människor utan wi-fi eller TV befann jag mig under 48h i helgen. Allt detta var självvalt och det var även, som det visade sig, själavårdande. (Ja, jag använde just ordet "själavårdande".)
 
Jordgubbstårta såklart! Jag och mitt sällskap var en aning skeptiska när vi kunde grilla korv och sitta barklädda vid lunch. Som tur var kom regnet lagom till vi skulle grilla kvällsmaten och vi kunde nöjt konstatera att det var midsommar.
 
Batman anordnade ett tiotal olika tävlingar som jag (oftast) glatt deltog i. I tävlingen ovan skulle man vandra en kaka från pannan till munnen. (Man fick äta upp kakan även om man inte prickade rätt, det var en bra regel tyckte jag.)
 
En annan tävling var "bygg så högt som möjligt på 10 min med geléhallon och tandpetare". Min lagkamrat och jag var väldigt nöjda med hur våra tankebanor möttes och landade i skapelsen ovan. Men när Batman kom med tumstocken föll det sig visst att vi kom sist. Nåja, inga tårar fälldes för det.
 
En tredje tävling gick ut på att stoppa in så många marshmallows man kunde i munnen. I mitt stilla sinne tänkte jag vägra, men när samtliga andra deltagare började proppa in marsmallows i sina munnar föll jag för grupptrycket. Fyra stycken gick in i min mun. Hela tävlingen avslutades sedan på lördagkvällen med en avgörande quiz ute runt vår lilla lägereld.

icouldbepurple

Frukt är godis. Och kakor är mat.

RSS 2.0