Kaffebaren på Möllan

Batman och jag skulle gå på en MFF-match (oja, jag klär mig i himmelsblå halsduk som jag håller mot skyn medan jag sjunger "nationalsången" vid fotbollsspelarnas entré). Vi ville testa ett nytt café innan avspark. Så jag jag utgick från "Skånes bästa caféer"-guiden.
 
Men som det visade sig, så är inte kaffebarer riktigt till för att sitta och fika på. Det kan man ju tycka att vi borde ha anat innan, men nåväl, vi lärde oss något nytt om kaffebarer + oss = icke kompatibla. Det var lite tråkig miljö, även om vi satt vid ett gatufönster och obekymrat kunde studera förbipasserande människor. Baristan kändes också ganska likgiltig (ännu mer när det kom fram att vi inte var kaffenördar).
 
Patrik åt buffelmozzarella-sallad och hans bedömning var: god, men alldeles för mycket mozzarella  (det KAN vara för mycket mozzarella, även om namnet på rätten är just det).
Jag åt en foccacia och den var väl god, men liksom enformig. Så mot slutet av våra rätter bytte vi och åt upp varandras. Ändå win.
 
Till efterrätt beställde vi varsin "frukt & grädde". Vi blev båda lite chockade när vi fick in OVISPAD grädde. Men det är alltså mer än färska jordgubbar man kan konsumera på detta vis.
 
Bilderna är tagna med Batmans MATFILTER i mobilen. Jag känner mig inte så unik i min blogg.

icouldbepurple

Frukt är godis. Och kakor är mat.

RSS 2.0